ZAŠTO STUDIO LEVEL?

Mi smo mala firma sa profiliranim kadrom i sa više od 15 godina iskustva. Naši ciljevi su ciljevi naših klijenata. Mi odvajamo vrijeme da bi smo saslušali vaše potrebe čime su i naša riješenja efektivnija. Nudimo vam ono što je važno i kvalitetno, nudimo vam naše iskustvo. Tokom godina, razvili smo odlične dugoročne odnose s mnogim našim klijentima. Sa nekima od naših prvih klijenata još uvijek surađujemo. Pokušavamo stvoriti takvo povjerenja sa svakim od naših klijenata. Mi želimo biti vaš partner.

KONTAKT

MI SMO STUDIO LEVEL,KREATIVNI,ORIGINALNI,BRZI,ISKUSNI

Preko 15 godina iskustva i više od 150 zadovoljnih klijenata!

KONTAKTIRAJTE NAS

Dobrodošli u Studio Level

Internet otvara nove vizualne i poslovne mogućnosti onima koji se odluče napraviti iskorak u budućnost poslovanja. Biti uspješan ne znači samo raditi, već svoj rad prezentirati i drugima, svoje ideje unovčiti i proširiti krug poslovnih kontakata, za što je web stranica pravi i najjeftiniji potez.

Kako pristupiti izradi web stranice u 5 koraka

...

Prvi korak je da odlučite kojoj svrsi će služiti vaša web stranica. Da li će to biti statička ili dinamička web stranica.

Statička je ona na kojoj se informacije neće mijenjati često i koja će služiti isključivo da pruži više informacija o vašim uslugama i proizvodima potencijalnim budućim klijentima. Obično je ova vrsta stranice najbolje rješenje za većinu tvrtki koje se bave proizvodnjom, za restorane, caffe barove, privatne medicinske ustanove, poliklinike, advokate, frizerske salone isl.

Kod dinamičnih stranica se podrazumijeva da se se sadržaj mijenja često, par puta mjesečno ili češće, pa i po nekoliko puta dnevno. Za takve stranice se dodatno izrađuje i CMS (Content Management System / Sistem za upravljanje sadržajem). CMS omogućava vlasniku izmjenu i dopunjavanje sadržaja neovisno o tvrtci koja je web stranicu izradila. Dinamičke stranice mogu imati automatsko generiranje određenog sadržaja, kao što je npr. prikaz trenutnog stanja artikala na skladištu, automatska kalkulacija akcijske cijene artikala isl. Dinamičke stranice su nužne za sve online trgovine, medije, blogove, aukcijske stranice, državne, entitetske i lokalne institucije, itd.

Da bi vaša stranica bila dostupna potencijalnim klijentima mora imati 2 stvari. Domenu i hosting.

Domena je web adresa vaše stranice, kao npr imevasetvrtke.com.
Hosting je usluga na koju se smješta vaša stranica i koja je povezuje sa internetom preko domene.

Prilikom odabira domene dobro je paziti da ona bude što kraća i da predstavlja vašu tvrtku. Najčešće i najbolje je kada vaša domena sadrži samo naziv vaše tvrtke, npr. mojatvrtka.com ili moja-tvrtka.net. Ukoliko se vaša tvrtka bazira na lokalno tržište, onda je preporučljivo zakupiti domenu od državnog registra, npr. .ba u Bosni i Hercegovini, .hr u Republici Hrvatskoj, .rs u Republici Srbiji. Ukoliko se bazirate na internacionalno tržište, onda u svakom slučaju trebate razmisliti o jednoj od internacionalnih top level domena, kao što su: .com, .net, .org, .info, .eu.

Prilikom zakupa hostinga najčešće je potrebno voditi računa o diskovnom prostoru i mogućem mjesečnom prometu. Iako sada većina pružatelja hosting usluga nudi po par GB prostora i neograničeno prometa u svojim najjeftinijim paketima. Najbolje je odabir hostinga prepustiti tvrtci koja i izrađuje web stranicu. Hosting usluga se uvijek plaća periodično, mjesečno ili godišnje.

Prilikom odlučivanja o dizajnu stranice poželjno je zamisliti idealnog posjetitelja vaše stranice. Možete uzeti u obzir godine vašeg prosječnog klijenta, spol i njihove interese.

Dizajn stranice namijenjen tinejđerima će izgledati znatno drugačije nego dizajn stranice građevinske tvrtke. Zadatak dizajna je implementirati logotip tvrtke i boje kako bi se web stranica uklopila u vizualni identitet vaše tvrtke.

Poželjno je da prije razgovora o izradi stranice imate neke ideje o tome kakav bi ste dizajn voljeli primijeniti na vašoj stranici. Inspiraciju potražite u već postojećim stranicama čiji dizajn vam se sviđa. Te stranice ne moraju biti iz iste branše kao i vaša tvrtka. Poželjno je da prilikom izbora dizajna stranice sadržaj stavite u drugi plan ali nipošto ga ne treba potpuno zanemariti.

Pripremite unaprijed tekstualni i grafički sadržaj web stranice koji se neće dodavati dinamički/naknadno (CMS). Tekstualni sadržaj se obično svodi na tekstove o povijesti i kredibilitetu tvrtke, te na sadržaj o asortimanu i uslugama koje nudite. Grafički dio sadržaja podrazumijeva fotografije više ili visoke kvalitete te logotip u vektorskom formatu.

Sav sadržaj pripremite u digitalnom obliku. Tekst napišite u bilo kojem programu za obradu teksta (MS Word, LO Writer, Wordpad, Notepad), pri tome pazite na pravopis i na odvajanje paragrafa teksta kako bi ste istaknuli važan dio. Fotografije moraju biti što bolje kvalitete i što veće razlučivosti. Najčešće, fotografije napravljene mobitelom su ne iskoristive na web stranicama, iako postoje izuzetci. Logotip tvrtke pripremite u nekom od vektorskih formata (EPS, Adobe Illustrator, Corel Draw). Ne zabrinjavajte se ako ne znate šta znači vektorski format, osoba/tvrtka koja vam je izradila logotip vam je sigurno dostavila isti u odgovarajućem formatu.

Kada ste odlučili kakvu web stranicu želite, dogovorite sastanke sa tvrtkama za izradu web stranice.

Prilikom inicijalnog razgovora pokušajte saznati cijenu izrade web stranice. Svaka tvrtka mora imati bar okviran cjenik usluga. Fiksne cijene izrade web stranice ne postoje, one na kraju ovise isključivo o veličini i kompliciranosti projekta. Odlučite se da li želite angažirati tvrtku samo za izradu web stranice ili vam je potrebno i periodično održavanje i osvježavanje te web stranice.

Tražite i proučite portfolio tvrtke. Bazirajte se na novije radove, jer su oni najčešće odraz aktualnih trendova i tehnologija u dizajniranju i izradi web stranica. Poslušajte prijedloge tih tvrtki. Procijenite da li tvrtka ima dovoljno iskustva, znanja i vještina kako bi mogla vaš projekat izrade web stranice isplanirati i realizirati do kraja. Obratite pažnju na definirane rokove izrade prijedloga dizajna i izrade web stranice.

Odredite količinu novca koju želite uložiti u izradu web stranice. Usporedite svoj proračun s onim što su vam ponudili iz tvrtke za izradu web stranice. Na temelju svog proračuna i ponude tvrtke odredite postoje li dodirne točke u vašim ciljevima i onim što nudi tvrtka.

Web stanice

Izrada svih vrsta web stranica

 

Web aplikacije

Izrada namjenskih web aplikacija

 

Grafički dizajn

Kreiranje logotipova, brošura, plakata...

Video marketing

Izrada video reklama i promotivnih spotova

RESPONZIVNE STRANICE

Naše web stranice su potpuno responzivne i izgledaju odlično na svim uređajima.

MODERAN DIZAJN

Dizajn naših web stranice je moderan i prati posljednje trendove u svijetu interneta.

POUZDANOST

Naše stranice su brze i pozdane. Optimizirane do najsitnijih detalja.

ČIST HTML KOD

Naše web stranica odlikuje čist i pregledan kod. Javascript dodatci se učitavaju samo po potrebi.

SEO

Naše web stranice su prilagođene za internet tražilice čime ste korak bliže vašim klijentima.

JEDNOSTAVNOST

Naše web stranice odlikuje jednostavnost u navigaciji i što lakšem pronalaženju relevantnog sadržaja.

Nazovite nas na +387-63-381-718 i dogovorite sastanak!

Mi istinski cijenimo naše klijente.